Starity

Feloszlik a JLS

2013. április 24. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda hivatalos közleményben bejelentette, hogy külön utakon fogják folytatni.

hirdetés
Feloszlik a JLS

Az angol X Factor ötödik szériájának második helyezett fiúbandája a mai napon adta hírül, hogy hatévnyi közös munka után szétválnak. A döntést hivatalos oldalukon tették közzé egy nyilatkozat formájában, a hír pedig milliós nagyságrendű rajongótáborukból vegyes érzelmeket váltott ki: volt aki sírt, aki könyörgött és még most is bármit képes lenne felajánlani a feloszlás elkerülése érdekében, de akadt olyan is, aki elfogadta a négy srác döntését, bár nem felhőtlen örömmel.

Azonban a búcsú még nem érkezett el, ugyanis a levélben elárulták, hogy jelenleg gőzerővel dolgoznak utolsó albumukon, a Goodbye; The Greatest Hits-en, a megjelenést követően pedig még egyszer utoljára útra kelnek az azonos nevet viselő JLS búcsúturnéra, ami pályafutásuk legemlékezetesebb és legnagyobb koncertsorozatának ígérkezik.

A különválás ellenére jótékonysági alapítványuk, a JLS Foundation tovább fog működni és szorgosan fognak tevékenykedni ennek keretein belül. Viszont arról, hogy szólókarrierbe kezdenének nem esett szó, de Marvint valószínűleg a közeljövőben leginkább születendő gyermeke fogja lekötni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek