Starity

Mila Kunis nem kér Macaulay Culkinból

2013. április 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők! sztárja kilenc évig élt boldog párkapcsolatban a szépséges és manapság igencsak felkapott Mila Kunisszal, majd 2011-ben sor került a szakításra, azonban úgy fest, Macaulay nem tette túl magát Milán: még mindig exe után sóvárog!

hirdetés
Mila Kunis nem kér Macaulay Culkinból

Köztudott, hogy Macaulay súlyos alkohol- és drogproblémákkal küszködik már évek óta, és korábban a legfőbb támasza, Mila Kunis jelentette számára a kiutat. 2011-ben azonban a színésznő minden valószínűség szerint beleunt párja életvitelébe és kiadta az egykori gyereksztár útját, azonban az együtt töltött kilenc év láthatóan nyomot hagyott Culkinban, hiszen még mindig reménykedik a békülésben.

A gyönyörű színésznő már közel egy éve tündököl Ashton Kutcher oldalán, idén év elején össze is költöztek; ennek ellenére Macaulay még mindig hisz abban, hogy visszahódíthatja egykori kedvese szívét.

A minap Mila épp Londonba látogatott, ahol Macaulay már tűkön ülve várta a színésznő érkezését. Egy, a Culkinhoz közel álló forrás pedig elárulta, hogy Macaulay úgy készült a találkozásra, mint élete nagy esélyére, hogy visszakaphatja szerelmét, azonban a híresztelések szerint Milának esze ágában sincs visszatérni exéhez.

Hogy Ashton Kutcher mit gondol minderről, arról nincs hír, mindenesetre úgy tűnik, komolynak ígérkezik a kapcsolat közte és Mila között, hiszen ennek hatására sürgette meg válását feleségével, Demi Moore-ral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek