Starity

LaToya Jackson újabb titokról rántja le a leplet

2013. április 27. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

LaToya Jackson elárulta az In Touch magazin riporterének, hogyan kapcsolódik Khloé Kardashian az ő híres családjához.

hirdetés
LaToya Jackson újabb titokról rántja le a leplet
Fotó: Splash

Ki gondolta volna, hogy Amerika két leghíresebb családja titokzatos módon kapcsolódik egymáshoz? LaToya Jackson újabb titkot osztott meg a celebvilág rajongóival. Nemrég még arról számolt be, hogy legendás testvérének szelleme gyakran meglátogatja, most pedig elárulta, hogy Khloé Kardashian különösen közel áll a Jackson családhoz.

„Khloé volt a bátyám, Jackie titkárnője” – mesélte LaToya Jackson az In Touch magazin riporterének. Igen, a valóságshow-sztár Khloé Kardashianról van szó.

És a most 28 éves Khloé nemcsak a telefonhívásokat fogadta. LaToya elmondása szerint Khloé és a testvérei – akik Tito Jackson két fiával is randevúztak egy időben – meglehetősen közel kerültek a munkaadóikhoz, és „még mindig a családja részének tekinti őket.”

LaToya jelenleg a Kardashian lányok útját követi, hiszen saját valóságshow-ja van, ami a Life With La Toya címet viseli és nemrég került bemutatásra az Oprah Winfrey Networkön. Bizonyára sokat tanult Amerika leghíresebb valóságsztár családjától.

„Nagyon boldog vagyok a lányok miatt, hogy képesek voltak eltartani magukat – magyarázza. – Úgy vélem, nagyszerű dolog, hogy meg tudták csinálni.” Elmondása szerint még mindig barátok, sőt, a családjaik szoros kapcsolatban állnak egymással azóta is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek