Starity

Selena és Justin kapcsolata jobb, mint valaha?

2013. április 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy hete sincs, hogy az ominózus kép elterjedt a világhálón, pár perc után viszont Justin letörölte – állítólag Selena kérte meg rá, mert nem szeretné a média előtt élni a szerelmi életét. Ennek ellenére az énekes ismét megosztott egy páros képet az Instagramon - méghozzá egy igen pajkos szöveggel.

hirdetés
Selena és Justin kapcsolata jobb, mint valaha?

Rajongók millió reménykedtek abban, hogy a hétfői Justin Bieber- és Selena Gomez-fotó csak szerkesztett volt. Miután Selena világgá kürtölte a médián keresztül, hogy milyen boldog egyedül, senki sem gondolta, hogy ilyen hamar újra az énekes karjai közt találja majd magát.

Justin néhány nappal ezelőtt töltött fel egy képet a hivatalos Instagram-profiljára, ahol Selenával látható és nem is akármilyen helyzetben! Bieber nem visel pólót, a haja is összevissza áll, Selena pedig a derekánál fogja kedvesét.

Biebs a fotó alá egy kis idézetet is írt, amit Selena mondott neki. „Túl régóta csinálsz új dalokat, gyere, inkább ölelkezzünk.”

Senki sem kételkedik abban, hogy mit is csinálhattak – egyesek szerint a fotó viszont szerkesztett; Photoshoppal odavarázsolták Selenát, mivel a tetoválás, melyet Bieber a napokban csináltatott, nincs a felkarján. Ennek viszont egyetlen magyarázata lehet: a kép a tetkó készítése előtt készült – nem is lepődnénk meg ezen, hiszen azután varratta magára a tigrist, a halat és magát Selenát, miután újra összejöttek.

Már csak az a kérdés, hogy Selena mit fogsz szólni ehhez a képhez, hiszen Elvis Duran New York-i rádiósműsorában elmondta, hogy az egyetlen dolog, amiről nem szeretne beszélni, az a szerelmi élete. Ennek ellenére kedvese már két képet is megosztott a nagyvilággal az elmúlt öt napban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek