Starity

Justin Bieber magára tetováltatta barátnője képét

2013. április 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber már rengeteg tetkóra tett szert az elmúlt év alatt, most növelte az így is terebélyes listáját és három újjal lett gazdagabb.

hirdetés
Justin Bieber magára tetováltatta barátnője képét

A hét elején kezdődött el újra a két tinisztár, Selena Gomez és Justin Bieber szerelmi történetének folytatása, amikor elkapták Selenát Oslóban, majd együtt érkeztek meg Justin hoteljához Svédországban. Plusz a kanadai énekes egy fotót is feltöltött kedveséről, így már mindenki biztos lehetett abban, hogy egy párt alkotnak.

A tegnapi Stockholmi Meet & Greeten viszont az énekes megmutatta, hogy nemcsak széles vigyorral és kicsattanó boldogsággal gyarapodott meg az elmúlt napokban, hanem jó pár új tetoválással is. Pontosabban hárommal lett gazdagabb.

A felső karjára egy nyitott szájú tigrist, alkarjára – pontosabban a baglyos tetkója alá – pedig egy halat varratott. A vízi élőlény alatt pedig nem más, mint szerelme, Selena Gomez található!

A selenás tetkó a 2012. júliusi Elle magazin fotósorozatából való, ami eddig egyértelműen a színésznő legmerészebb képei közé sorolható, a vörös rúzs, a lágy hullámok a fekete hajában és a mélyen kivágott dekoltázs sok férfinak elrabolta a szívet, ez alól pedig barátja sem volt kivétel.

Mostantól pedig nemcsak az Elle magazinban csodálhatjuk meg a gyönyörű énekesnőt, hanem Justin testrészén is. Már csak az a kérdés, hogy Selena mennyire értékeli barátja romantikus tettét.

Justin Bieber Selenás tetkója a Stockholmi találkozón és az eredeti kép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek