Starity

Cory Monteith kijött a rehabról

2013. április 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárját a minap lencsevégre kapták barátnőjével, Lea Michele-lel az LAX reptéren.

hirdetés
Cory Monteith kijött a rehabról
Fotó: E! News

Köztudott, hogy Cory Monteith még a hónap elején önként elvonóra vonult súlyos drogproblémái miatt, amelyről akkor szóvivője számolt be. A Glee Finnje 19 éves korában egyszer már túlesett ezen a folyamaton, de a túl nagy felhajtás miatt visszatért káros szenvedélyéhez, azonban kevesebb, mint egy hónap elteltével már a klinikán kívül mutatkozott.

Április 26-án kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók Cory-t barátnőjével és egyben kolleganőjével, Lea Michele-lel a Los Angeles-i LAX repülőtéren, amint vélhetően egy romantikus vakációra indultak. A szerelmesek hatalmas mosollyal az arcukon sétáltak és látszott rajtuk az öröm, hogy újra együtt lehetnek a nehéz időszak után.

„Mindketten nagyon boldognak tűntek és egész idő alatt mosolyogtak. Amikor az egyik biztonsági őr megkérdezte Cory-tól hogy van, ő azt válaszolta, hogy jól. Barátságosak voltak a körülöttük lévőkkel, nagyon jó hangulatban és izgatottan várták, hogy kiszabaduljanak a városból” – mesélte egy szemtanú az E! News-nak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek