Starity

Hivatalos: ősszel jön a The Originals

2013. április 29. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW immár hivatalosan is megerősítette a Vámpírnaplók spin-off sorozatának érkezését.

hirdetés
Hivatalos: ősszel jön a The Originals
Fotó: Justin Stephens/The CW

Még januárban röppentek fel a hírek, miszerint a The CW testvérsorozatot ötlött ki nagysikerű misztikus sorozatának, a Vámpírnaplóknak, mely az Ősök történetét viszi tovább, méghozzá egy teljesen új irányba. A produkciót akkor a The Originals néven jelentették be és a bevezető epizódját április 25-re tervezték a jelenleg futó negyedik évadba beékelve.

Időközben pontosan a tervek szerint lezajlott a premier és olyannyira jól sikerült a debütálás, hogy az anyacsatorna már hivatalosan is megerősítette az Ősök érkezését 2013 őszére.

„Mihelyst megnéztük a Vámpírnaplók legutóbbi epizódját, tudtuk, hogy még többet akarunk az Ősökből. Julie Plec és Kevin Williamson fantasztikus munkát végeztek a sorozattal, ami igazán gyors ütemű és jól megírt forgatókönyvvel rendelkezik, ráadásul Julie egy ugyanolyan lenyűgöző világot teremtett meg a The Originals-ben” – nyilatkozta Mark Pedowitz, a The CW elnöke.

Az új széria helyszínéül New Orleans fog szolgálni, így valószínűleg ezúttal kicsit nélkülöznünk kell majd a szeszélyes vámpírcsaládot Mystic Falls városából. A stábban eddig hivatalosan is szerepel Joseph Morgan (Klaus), Daniel Gillies (Elijah), Charles Michael Davis (Marcel), Phoebe Tonkin (Hayley), Claire Holt (Rebekah), Daniella Pineda (Sophie) és Leah Pipes (Camille) neve, azonban most megerősítésre került, hogy Danielle Campbell is szerepet kapott a sorozatban, így ősztől magára öltheti majd Davina szerepét, aki nem mellesleg Marcel kedvenc fiatal boszorkánya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek