Starity

Jacqueline Bracamontes szeretne még gyermeket

2013. május 01. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacqueline Bracamontest megvádolta azzal a tengerentúli sajtó, hogy máris túl van kisfia elvesztésén. Jacky most tisztázta ezeket a pletykákat.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes szeretne még gyermeket

Jacqueline Bracamontes a napokban megjelent egy rendezvényen, majd ezt követően a tengerentúli sajtó olyanokat kezdett el pletykálni róla, hogy azért vett részt az eseményen, mert már túl is van kisfia elvesztésén.

Jacky nemrég nyilatkozott a Hoy című magazinműsorban, melyben elmondta, hogy azért, mert mosolyog, nincs túl még a kis Martín elvesztésén. „Azt hiszem, idővel majd belenyugszom, de még nem tettem túl rajta magam. Azzal, hogy látom a kislányom, és a férjem támaszával egyszer túl teszem rajta magam” – nyilatkozta a színésznő.

Ezt követően az exszépségkirálynő férje, Martín Fuentes is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: „Isten tudja, mit miért tesz. Ha valami fáj, arról beszélni kell. Ha sírhatnékunk van, sírni kell. Ez nagy megkönnyebbülés.”

Jacky azt is hozzáfűzte a műsorban, hogy a kislánya már teljesen jól van. Minden rendben van a szívével és a tüdejével is. Kedvenc időtöltése a fürdetés, a baba nagyon élvezi ezeket a perceket. Az interjú végén pedig elmondták férjével, hogy szeretnének még gyermeket, ha Isten is úgy akarja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek