Starity

Bella Thorne lesz Adam Sandler lánya

2013. május 04. 17:05   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne Adam Sandler lányát fogja alakítani a Blended című romantikus filmben, amit 2014. május 23-án láthatnak majd a nézők a mozikban.

hirdetés
Bella Thorne lesz Adam Sandler lánya

A 15 éves Disney-sztár, Bella Thorne mostanság nagyon felkapottá vált, rengeteg új lehetőséget kapott: nemcsak leszerződött a Hollywood Recordshoz és könyvet ír Autumn Falls címmel, de most egy romantikus vígjátékban is megcsillogtathatja színészi képességét mint Adam Sandler lánya.

A vígjátékról már korábban is beszámoltunk, hiszen ismét együtt forgat Adam Sandler és Drew Barrymore – immár harmadjára. Az alkotás akkor még névtelenül futott, jelenlegi hírek szerint azonban a Blended címet kapta. A Warner Bros filmje egy különlegesen pocsék randiról szól, a felek csapdába esnek egy családi nyaralóban gyermekeikkel, akik előző házasságaikból születtek. Ugyan a vonzódás könnyen kialakulna köztük, de a gyerekek csak megnehezítik, hogy ismét tizenéves szerelmesekként viselkedjenek.

„Köszönöm Adam Sandlernek, Drew Barrymore-nak, Frank Coracinak és a WB-nek, amiért adtatok nekem egy lehetőséget, hogy ilyen mókás és tehetséges színészekkel dolgozhatok. Tudom, hogy a legjobbaktól tanulok” – csiripelte Bella a Twitter-oldalán, valamint egy képet is posztolt, amin Adammel látható:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek