Starity

Új sorozatban Emily Osment

2013. május 06. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cleaners nevezetű szériában fog feltűnni a Hannah Montana egykori sztárja.

hirdetés
Új sorozatban Emily Osment

Emily Osment sokáig nem hallatott magáról a sorozatok világában, nemrég viszont újult erővel tért vissza, hiszen néhány hónapja beszámoltunk arról, hogy volt kolleganője, Miley Cyrus után ő is szerepet kapott a nagysikerű Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, ahol egy Ashley nevezetű lány bőrébe bújt egy epizód erejéig, viszont könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő részekben is fel fog majd tűnni.

Most pedig egy 2013 novemberében induló sorozatban, a Cleanersben kapott szerepet, ami a Crackle nevezetű csatornán lesz látható majd. A bűnügyi és akciósorozathoz eddig már leforgattak hat darab félórás epizódot és olyan sztárok kaptak szerepet benne Emily-n kívül, mint Missi Pyle, Gina Gershon, Nathan Keyes, Emmanuelle Chriqui, David Arquette és Clifton Collins Jr.

A sztori két gyönyörű és fiatal nőről fog szólni, akik megbízást kapnak főnökük és egy csapat magasan képzett bérgyilkos ellen. A dolgok azonban hamar rosszra fordulnak, amikor egy benyugtatózott 8 éves kisfiút találnak autójuk csomagtartójában, ami miatt gyorsan főnökük bérgyilkoshadának célpontjává is válnak.

A forgatókönyv és a rendezés Paul Leydennek köszönhető, a producer pedig Sam Worthington és a Full Clip Productions.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek