Starity

Visszatér a képernyőre Emily Osment

2013. március 18. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az utóbbi időkben kevesebbet hallhattunk a Hannah Montanában megismert Emilyről, azonban a lány nem tűnt el teljesen, sőt! Főiskolára jár, énekesi karrierjén dolgozik, nemrég pedig a kamerák elé is visszatért.

hirdetés
Visszatér a képernyőre Emily Osment

Ugyan a Hannah Montana befejeztével a főszereplők közül leginkább Miley Cyrus életén csámcsogott a sajtó, azonban a Disney-sorozat többi sztárja sem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől, itt van például a Lilly Truscottot megformázó Emily Osment, aki a széria után szerepet kapott a nagy sikerű Cyberbully című filmben, valamint a zene világában is kipróbálta magát, és egy főiskolára is beiratkozott.

A szőke lány most azonban visszatér a tévéképernyőkre, és kolléganőjéhez hasonlóan a világhíres Két pasi meg egy kicsi című sorozatban játszik majd mellékszerepet, boldogságának pedig a Twitteren hangot is adott: „Szupi, szupi, az első forgatási nap a Két pasi meg egy kicsiben. Izgatott vagyok a holnapi meghallgatás miatt. Istenem, már ideje volt..."

Arról még nincs információnk, hogy Emilynek milyen karaktert szántak a készítők a sorozatban, és még az sem tisztázott, hogy hány epizód erejéig lesz látható, mindenesetre mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek