Starity

Miley Cyrus szerepet kap a Két pasi – meg egy kicsi új évadjában

2012. augusztus 14. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy helyi lányt fog alakítani az amerikai CBS sitcomjába, azaz ezennel megmutathatja, hogy mit tud egy ilyen népszerű vígjátékból kihozni.

hirdetés
Miley Cyrus szerepet kap a Két pasi – meg egy kicsi új évadjában

Eddig csak pletykáltak róla, de minap hivatalosan is bejelentették, hogy a napokban drasztikus hajvágáson átesett Miley Cyrus szerepet kap a Két pasi – meg egy kicsi (Two and a Half Men) című vígjátéksorozatban.

Miley a helyi dögös lányt fogja alakítani, aki majd Jake Harperrel (Angus T. Jones) fog randizgatni. „Már meg tudom erősíteni: Miley Cyrus csatlakozik a Két pasi – meg egy kicsi szereplőgárdájához ebben az évadban, ahol pár epizódón keresztül láthatjuk majd. Dögös és vicces lányt fog alakítani”osztotta meg Ken Baker a mikroblogjában. Az is lehet, hogy a karaktere egy visszatérő szereplő lesz.

Az egykori Hannah Montanának egyre jobban bejön az élet – eljegyezték, nemrég jelent meg az új filmje, a LOL, szólókarrierjén is dolgozik, de az sem utolsó, hogy szerepet kapott a népszerű vígjtáksorozatban Charlie Sheen, Angus T. Jones, és Jon Cryer főszereplésével. A lány már megmutatta néhány filmben, és sorozatban, hogy mit tud, de minden bizonnyal ez egy újabb kihívás lesz számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek