Starity

Justin és Selena: az egész érdekkapcsolat

2013. május 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin és Selena kapcsolatát már több, mint két éve figyelhetjük folyamatosan, hiszen minden egyes közös pillanatukat a kamerák előtt élik. Vajon tényleg csak a menedzsereik miatt jöttek össze?

hirdetés
Justin és Selena: az egész érdekkapcsolat

Mindössze pár hete történt, hogy újra elterjedt a médiában, Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt vannak, sőt még meg is kockáztatták, hogy kapcsolatuk jobb, mint valaha. Most viszont a Jelena-rajongóknak csalódniuk kell, a párt nem a szerelem, hanem a menedzsmentjeik kötik össze – számolt be a Disney Dreaming.

Justin és Selena ügynöksége összedolgozik, hogy mindkét félnek nagyobb sikere legyen a karrierjében és a nevük többet szerepeljen a médiában. Jól tudják, hogy a két énekes se veled, se nélküled kapcsolatára nagy a kereslet, például elég volt egy képet kiposztolnia Justinnak Instagramjára és máris több, mint egy millióan kedvelték a fotót, a média pedig hetekig a képet elemezte.

Ez az eset eredményezte például azt is, hogy annyian kíváncsiak Selena új albumára és a dalokra, amik állítólag Justinról szólnak. A menedzsereik azért is tartják jó ötletnek az együttműködést, mert mindkét sztárnak azonos korú a rajongótábora és a zenei ízlésük is szinte megegyezik. Nem utolsó sorban pedig nagy részben az ügynökség dönti el, hogy mikor szakítsanak és mikor jöjjenek össze újra.

Ez az egész magyarázata lehet, hogy Selena miért cikizte annyit Justint, aztán április közepén hirtelen Oslóba repült, hogy meglátogassa „kedvesét”, ahol természetesen lesifotósok hada várta, másnap pedig rögtön megjelent egy kép is róluk. Nemrég Selena az InStyle magazinnak adott interjújában, mely a júniusi számban lesz látható, elmondta, dalt írt Justinról, és szerinte neki is tetszeni fog: „Az a legszemélyesebb dal az albumon. Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja.”

És gondoljunk csak bele, ha valóban szerelmesek lennének, nem a média előtt élnék a magánéletüket.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek