Starity

Chris Brown durván beszólt a gyermekes családoknak

2013. május 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown ijesztő graffitit fújatott otthona falára, ami megijeszti a szomszédok apró gyermekeit, de a rapper inkább beszólogat, mintsem a gyerekek érzéseivel törődne.

hirdetés
Chris Brown durván beszólt a gyermekes családoknak

A rapper szomszédai elégedetlenek, ugyanis nemrég új graffiti került Hollywood Hills-i otthonának falára. Patti Negri, a Hollywood Dell vezető elnöke a Los Angeles Timesnak nyilatkozott arról, a falfestmények mennyire megijesztik a helyi gyerekeket.

„Rengeteg a baba, a kisgyerek, akik halálra vannak rémülve, mivel olyan, mintha szörnyek lennének a falakon – óriási, ijesztő szemeik és fogaik vannak, és senki sincs ehhez szokva.”

Pszichológusokhoz is fordult ez ügyben, akik megerősítették, az, hogy a minden nap iskolába menet elhaladnak az ijesztő képek mellett, lelki károkat okozhat bennük, akár ideiglenesen, akár tartósan.

Brown erre a hírre, hogy a gyerekek meg vannak ijedve, csak annyit felelt a Twitteren: „Hát akkor tartsátok őket a lakásban! Ez művészet! Ijesztőbb lények vannak a Harry Potterben. Éljétek a kib*szott életeteket!”


Fotó: WENN / Owen Beiny

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek