Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 15. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha tudni szeretnéd mik történtek a sztárvilágban, lesd meg rövid összefoglalónkat!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Ismét szőke lett Rihanna

Miután május 13-án egy szőke parókában kapták lencsevégre a barbadosi dalospacsirtát, valószínűleg egy fotózás miatt, a tegnapi nap folyamán már anélkül fotózták le, de meglepő módon ismét szőke frizurával, amit nem mellesleg az Instagramon is bemutatott rajongóinak.

*

Cara Delevingne tetoválást varratott

Ha már Rihannáról volt szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy a fiatal modell neki köszönheti élete első tetoválását is, amit ugyancsak a tegnapi napon varratott fel. Riri kísérte el ugyanis Carát a tetoválószalonba – ahova nem mellesleg ő is jár – ahol egy oroszlánt varratott jobb mutatóujjára.


Fotó: Instagram

*

Kishúga lesz Selena Gomeznek?

Egy névtelen forrás azt nyilatkozta az E! News-nak, hogy az egykori Disney-sztár édesanyja, Mandy ismét kislányt hord a szíve alatt. Miután a 36 éves anyuka két éve elvetélt, kiderült, hogy akkor is kislányt várt, aki a Scarlett nevet kapta volna, így reméljük a mostani babával minden rendben lesz.

*

Újra találkozgat Bieber és Selena

De mialatt újabb részletekre derül fény édesanyja terhességével kapcsolatban a színész-énekesnő megint volt barátjával találkozgat. Május tizennegyedikén ugyanis meglátogatta Justint a lakásán, majd a kanadai tinisztár fehér Ferrari-jában ülve is lekapták a párost, így ismét felmerül a kérdés, hogy tényleg szakítottak, vagy csak a médiát vezette félre múltkor Selena.

*

Zendaya a betáncolta magát a fináléba

A Shake It Up sztárja és partnere, Valentin Chmerkovskiy bejutott a Dancing With The Stars fináléjába, ahol Kellie Picklerrel és Derek Hough-val, Jacoby Waltz-al és Karina Smirnoffal, Mark Ballas-szal és Aly Raismannel kell majd megküzdeniük a győzelemért.

*

Britney Spears akar egy kislányt

Mario Lopez készített interjút az énekesnővel az Extra nevezetű műsor keretein belül, ahol többek között felmerült egy újabb gyerek kérdése is, mitöbb Mario megkérdezte Britney-től, hogy akar-e egy kislányt, amire egy igen lényegre törő és egyszerű válasz érkezett: „Ó, akarok egy lány! Igen!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek