Starity

Hatalmas sikernek örvend a Papa Roach turnéja

2013. május 16. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roach idén ünnepli 20 éves fennállását és új albumuk népszerűsítése érdekében idén is nyakukba veszik a világot és utazással töltik hónapjaikat a The Connection elnevezésű turné keretein belül.

hirdetés
Hatalmas sikernek örvend a Papa Roach turnéja

A népszerű zenekar alig több, mint húsz éve, 1993 januárjában alakult, bár azóta a fennállás gyökeresen megváltozott: kizárólag a banda frontembere, Jacoby Shaddix maradt meg az eredeti tagok közül, mindazonáltal napjainkban is igen aktív tevékenységet folytat az immár nagykorú zenekar.

Legutóbbi albumukhoz híven, The Connectionnak nevezték el turnéjukat is, melyen olyan zenekarok kísérik Shaddixéket, mint az Escape The Fate vagy az Otherwise. Hazánk igen szerencsésnek mondható, hiszen három év után ismét tiszteletét teszi a zenekar hazánkban, így július 5-én őket is megcsodálhatják a Volt fesztiválra érkező vendégek. És úgy tűnik, hiába a hatalmas erőbedobás és munka a turné során, a Papa Roachnak arra is volt ideje, hogy egy újabb videoklippel örvendeztesse meg rajongóit, melyet egy hónappal ezelőtt osztottak meg követőikkel a legnagyobb közösségi oldalakon.

És míg korábban az a hír járt, hogy a frontember, Jacoby mély depresszióval és öngyilkos gondokkal küszködik, úgy fest, végre helyre jött minden a banda háza táján, hiszen az énekes előszeretettel osztja meg a turné során készült képeket közösségi oldalain, melyeken jól látható a több százezres tömeg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek