Starity

Noel Gallagher beszólt a One Directionnek

2013. május 17. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noel bohócoknak nevezte a tagokat, valamint szerinte egy embert a saját dalának kellene híressé tennie, nem pedig holmi ruháknak.

hirdetés
Noel Gallagher beszólt a One Directionnek

Az egykori Oasis együttes tagja megnyerte a Outstanding Song Collection díját a tegnapi ünnepségen. Megkérdezték tőle, mi tetszett neki a legjobban a nap folyamán, s kertelés nélkül megmondta a véleményét: „Itt nincsenek olyan bohócok, mint a One Direction. Ez nem arról szól, hogy milyen ruhát viselsz, vagy hogy milyen éleseszű vagy. Ez a dalokról szól. Dalok örökkön-örökké. Lírainak kell lenned.”

Miután Noel megnyerte a legnagyobb díjat, megígérte, hogy soha nem fog már másnak dalokat írni. Feleségének szánta a kitüntetést. „Amikor vettünk egy házat Londonban, azt mondtam a feleségemnek, hogy a garázst átalakítom kreatívabbra. Kérdezte, miért, és azt mondtam: hogy tudjak, hol dalokat írni, mire ő: »Én még soha nem láttalak dalt írni.« Tehát ezt neki nyertem.”

Noel már kimutatta Justin Bieber felé is a véleményét, de valljuk be, akkor helyén való volt, hogy a késései miatt cikizte az énekest, hiszen nem várakoztathatja meg kedvére csak úgy a rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek