Starity

Szerepelj Katy Perry új klipjében!

2010. augusztus 10. 23:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy rajongói figyelem! Itt az alkalom, hogy szerepelj Katy Perry új videoklipjében, a Fireworkben. Katy a Deutsche Telekommal kötött alkut, melyben említik, hogy a legszerencsésebb rajongó lehet a kiválasztott.

hirdetés
Szerepelj Katy Perry új klipjében!

A T-Home és a T-Mobile kampányának keretében 8 országból, köztük Magyarországról is jelentkezni lehet a forgatásra. A kampány a Katy's projekt: Pop Video fantázianevet viseli. A bekerülési mód szerint egy beküldött tánc vagy énekesvideó után sorsolással választják ki a szerencsést. De azoknak sem kell szomorkodniuk, akik nem jutnak el a forgatásra, ugyanis Katy Perry legközelebbi turnéjának egyik állomása Budapest lesz.

„Örömmel tölt el a Deutsche Telekommal történő együttműködés, ugyanis szeretném, ha a 'Firework' videó a lehető legnyitottabb, -közvetlenebb és -őszintébb lenne. A dal számomra valóban nagyon különleges, hiszen meggyőződésem, hogy mindenkiben bujkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet tűzijáték is, ha az illető úgy akarja. Nagy izgalommal várom, hogy több országból érkező rajongókkal forgathassam legújabb videoklipemet.” — nyilatkozta az énekesnő.

Az új albumot augusztus 30-ára ígérik, a Firework klipjét pedig októberre.

„Ezt az albumot mindenkinek szánom. Van benne cukormázas édesség, és olyan is, amire azt mondjuk: 'Ó Istenem, le kellett pár percre ülnie, hogy kiadja magából a bánatát'” — mondta az új albumról.

A magyarországi kampánnyal kapcsolatos részletek hamarosan várhatóak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek