Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 03. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles nagy terveket szövöget, Kim Kardashian öröm hírt tudott meg és Ashley Tisdale megszabadult egy kellemetlen személytől. Ha tudni szeretnéd mik történtek az elmúlt napokban, lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Tele akarja tetoválni hátát Harry Styles

Freddy Negrete tetoválóművész elmondása szerint a One Direction szívtiprója meglehetősen nagy döntésre szánta el magát, ugyanis egész hátát befedő tetoválást szeretne. A mű elkészülte akár több hónapot is igénybe vehet és állítólag sok héber betűs szöveg is található lesz benne, mivel Harry odáig van az ilyen stílusú tetkókért.

*

Bella Thorne levágatta a haját

A Shake It Up táncoslábú sztárja Adam Sandlerrel és Drew Barrymore-ral közös filmje, a Blended kedvéért váltott valamivel rövidebb frizurára. A forgatási munkálatok jelenleg zajlanak, méghozzá Dél-Afrikában, de Bella nem volt rest megmutatni rajongóinak új hajkoronáját a Twitteren.


Fotó: Instagram

*

Kislánya lesz Kim Kardashian-nek

A Kardashian klán Keeping Up with the Kardashians című reality show-jának keretein belül hullott le a lepel Kim gyermekének kilétéről. A 32 éves kismamát édesanyja, Kris és két testvére Khloe és Kourtney kísérték el az ultrahangos vizsgálatra, melynek során kiderült, hogy hatalmas örömükre 99% biztosan kislánya fog születni.

*

Letartóztatták Ashley Tisdale zaklatóját

Miután őrizetbe vették, majd távoltartási végzést is kiadtak egy bizonyos Nicholas Fiore nevezetű férfi ellen, aki kevesebb mint egy év alatt több, mint 18.000 Twitter-üzenettel bombázta a színész-énekesnőt és még otthonába is ellátogatott, a napokban le is tartóztatták, mivel megszegte az ideiglenes végzést.

*

Kiderült Channing Tatum és Jenna Dewan gyermekének neme

A napokban jött világra Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum első közös gyermeke, amiről a Us Weekley számolt be először. Akkor még semmi konkrét dolog nem derült ki, de most nyilvánosságra hozták, hogy Jenna egy kislánynak adott életet, akinek nevét még mindig homály fedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek