Starity

Százötvenezer forintnyi borravalót adott Brad Pitt

2013. június 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Z világháború sztárja 700 dollárral jutalmazott egy pincérnőt Németországban!

hirdetés
Százötvenezer forintnyi borravalót adott Brad Pitt

Brad Pitt és Angelina Jolie nemrég egy japán étteremben vacsoráztak, ahol a színésznő születésnapját ünnepelték – Németországban, hiszen Brad jelenleg legújabb filmjét, a Z világháborút népszerűsíti, s a legtöbb helyszínre párja is elkíséri. Ketten több mint ezer dollár értékben fogyasztottak, és az átlagos 15 százalékos helyett 70 százaléknyi jattot adott.

A pincérnő a német Bild magazinnak számolt be – Brad 1850 dollárt adott neki fizetéskor, majd annyit mondott: „Ezzel rendben is vagyunk.”

„Remegtek a lábaim, alig tudtam visszamenni a helyemre, végül megosztottam a borravalót tizenöt kollégámmal” – mesélte a szerencsés lány.

Nem ez az első eset, amikor arról számolnak be a lapok, hogy valaki ultra nagy borravalóval távozott: Johnny Depp egyszer négyezer dollárt (900.000 Ft) hagyott egy chicagói steakházban, Russell Crowe pedig hatszáz dollárral (134.000 Ft) jutalmazta a pultosokat, pedig csak söröket rendelt!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek