Starity

Klippremier: mewithoutYou — All Circles

2013. június 11. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Paramore énekesnője hatalmas rajongója a mewithoutYou art-rock bandának, így nem meglepő, hogy több év után újra közös munkára adták fejüket.

hirdetés
Klippremier: mewithoutYou — All Circles

A Philadelphiában megalakult rockbanda már 13 éve tevékenykedik, hazánkban mégis kevesen ismerik őket. A nem mindennapi hangzást nyújtó együttest a Weiss testvérek alapították a 2000-es évek környékén, ám nem gondolták, hogy egy nap majd híresek lesznek. A formáció csak oldalágon futott, hiszen a The Operation zenekarban tevékenykedtek mindannyian, de Aaron, az énekes új bandát szeretett volna, új hangzással, így megalapították a mewithoutYou-t, mellyel már öt stúdióalbumot kiadtak – a legutóbbit tavaly májusban.

Saját dalok mellett feldolgozásokat is készítenek: többek között Nirvana-számokat is alakítottak át a saját stílusvilágukra. Az új dal videoklipje érdekes képi világot tár a szemünk elé. Az evolúciót és a fejlődést követhetjük nyomon érdekes gyurmafigurákkal bemutatva.

A dalban a Paramore énekesnője, Hayley Williams is közreműködött, aki június 17-én Magyarországon lép majd fel idei turnéjuk keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek