Starity

Amanda Bynes Miley Cyrusnak is beszólt

2013. június 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes, aki mára már csak botrányairól híres, ismét a Twitteren üzent egy hírességnek, ezúttal Miley Cyrusról írta le véleményét.

hirdetés
Amanda Bynes Miley Cyrusnak is beszólt

Amanda Bynes ismét a Twitteren szólt be egy hírességnek, Rihanna után ezúttal Miley Cyrusnak üzent: „Csúnya vagy, Miley.” Bejegyzéséhez egy képet is csatolt. Ezt követően Amanda és Miley percek alatt a világtrendek között végezték, az énekesnő pedig csak annyit reagált: „Ez olyan szomorú, én nem fogok rátenni még egy lapáttal. Szurkoltam a visszatéréséért egészen addig, míg támadni nem kezdett.”

A botrányhősnő kirohanását Perez Hilton sem nézte jó szemmel, de rögvest ő lett a következő áldozat, akit Amanda a csúnya jelzővel illetett.

Courtney Love-on és Alyssa Milanón kívül egyedül talán Drake az, aki kiáll az egykori gyereksztár mellett: szerinte az, hogy leborotválta a haját, nem azt jelenti, hogy valaki őrült.

„Ő ugyanaz a szép, vicces művész, aki azelőtt volt, de úgy döntött, megváltoztatja a frizuráját. Azért, mert leborotválta a fejét, nagyon sok támadást kapott. Most mindenki azt mondja róla, hogy bolond” – egyúttal tagadta, hogy Amandának mentális problémái lennének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek