Starity

Amanda Bynes durván beszólt Rihannának

2013. május 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő ismét sokkolja az embereket: ezúttal azt állítja, Chris Brown azért verte össze Rihannát, mivel nem elég csinos!

hirdetés
Amanda Bynes durván beszólt Rihannának

A 27 éves színésznő bűnlajstroma már-már végtelen. Tegnap még azzal sokkolta az embereket, hogy megvádolta az őt letartóztató rendőrt, hogy molesztálta, most pedig Chris Brownra és Rihannára nyit tüzet.

A Könnyű nőcske sztárja tegnap közölte a véleményét a Twitteren, elmondta, szerinte Chris Brown miért bánt el olyan csúnyán az énekesnővel: „Chris megvert, mert nem vagy elég csinos. Senki sem akar a szeretőd lenni.”

Rihanna természetesen azonnal visszavágott (az azóta törölt üzenetekre): „Ja, látod, mi történik, ha megszakítják a közbelépést?” [Közbelépés: elterjedt figyelemfelkeltő módszer több országban, amikor a barátok beavatkoznak az életedbe, ha valami károsat teszel magaddal.]

„Rihanna, veled ellentétben én nem drogozom, neked kell közbelépés, a rusnya arcoddal élőben is találkoztam, nem vagy csinos, csak hogy tudd!” – felelte erre Amanda, akit többen skizofrénnak, mások őrültnek tartanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek