Starity

PSY a Queen gitárosával akar dolgozni

2013. június 12. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai YouTube-sztár a legendás rockbanda gitárosával szeretne összehozni egy dalt.

hirdetés
PSY a Queen gitárosával akar dolgozni

A k-pop-szenzáció, Psy elárulta, hogy hamarosan találkozni fog a Queen együttes gitárosával, Brian Mayjel, hogy megvitassák a lehetőségét egy közös munkának.

Psy a Radio 1 műsorának adott interjújában rukkolt elő a meglepetésnek számító gondolattal, hogy június 11-én megbeszélést tart a legendás gitárossal.

„Emlékeztek, hogy mindig is hatalmas Queen-rajongó voltam? Úgy tűnik, hogy holnap Brian Mayjel fogok ebédelni” – árulta el a DJ tegnap, majd hozzátette, hogy nagyon szeretne együtt dolgozni a zenésszel és „hihetetelenül izgatott”. Azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy 14-15 éves kora óta rajong a brit zenekarért és mindig is inspirációként tekintett rájuk.

Psy jelenleg nagy népszerűségnek örvend – Gentleman című videója már elérte a 400 milliós nézettséget a YouTube-on.

Ennek ellenére Brian May nem valószínű, hogy kap az alkalmon, hogy a dél-koreai DJ-vel dolgozzon, különösen ha figyelembe vesszük a legutóbbi kirohanását a brit The Voice tehetségkutató műsora ellen, amelyet a legostobább és legunalmasabb programnak nevezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek