Starity

Gallagher: „Kanye West egy idióta bohóc”

2013. június 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Gallagher bohócnak kiáltotta ki Kanye Westet, majd azon csipkelődött, hogy a rapper belesétált egy útjelző táblába.

hirdetés
Gallagher: „Kanye West egy idióta bohóc”

A Beady Eye énekese nem éppen hiphoprajongó, de azt is tudjuk, hogy a One Directionért sincs oda. Liam úgy véli, Kanye egy „idióta”, amiért véletlenül belesétált egy útjelző táblába múlt hónapban, csak azért, mert mindenáron menekülni akart a lesifotósok elől.

Amikor az Oasis sztárját arról kérdezték, mit gondol arról, hogy Kanye albuma a Yeezus (Jesus) elnevezést kapta, azt felelte: „Lesz-rom, hogy az a kib-szott bohóc mit csinál. Láttad, amikor beverte a fejét? Emelt fejjel kell sétálnod! De ő nem, inkább belesétál egy kib-szott póznába. Beverte a fejét, hát ő egy kib-szott idióta! Jézust sosem láttad beverni a fejét!”

Liam egyébként június elején még a One Directiont fikázta, amikor kijelentette: hogy a zenéjük egyszerűen pocsék és javíthatatlan.


Kanye West szörnyülködik, amint beverte a fejét a nem épp észrevehetetlen táblába

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek