Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 21. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon miben mesterkedett Vanessa Hudgens, Ashley Greene és Austin Butler? Mi történt Miley Cyrusszal és milyen díjat nyert Joe Jonas? Ezen kérdésekre is választ kapsz és még sok más történést is megtalálsz alábbi rövidhíreinkben!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Szörfözni tanult Vanessa Hudgens és Ahley Greene

Június 19-én, szerdán került megrendezésre az Oakley Bali Pro Learn To Surf nevezetű esemény Indonéziában, Balin, amelynek keretein belül deszkára pattant Ashley, Vanessa és barátja, Austin Butler is.

Fotó: Popsugar

*

A One Direction-höz pártolnak a Belieberek?

Egy a bandához közeli forrás elárulta, hogy a fiúk készek átvenni Bieber helyét, abban az esetben, ha a srác tényleg leér a lejtőn és rajongói is elpártolnak tőle. Elmondása szerint már most hasznot húztak a kanadai énekes viselkedéséből, mivel sok kislány elpártolt tőle az utóbbi időben történt dolgai miatt és inkább Directioner-ek lettek.

*

Begyulladt Miley Cyrus gégéje

Június 19-én kapták lencsevégre az ex-Disney-üdvöskét, amint egy Beverly Hills-i kórházból lép ki kezében egy lelettel, melyen torka látható és a diagnózissal, miszerint a fiatal színész-énekesnő gégéje begyulladt. De nem kell megijedni, hiszen egy kis pihenéssel és sok folyadékkal orvosolható problémája.

*

Hétvégén végez Ariana Grande debütáló albumával

Júniusban sokat betegeskedett a 19 éves színész-énekesnő, de most újult erővel tért vissza a stúdióba, hogy befejezze első nagylemezének, a Daydreamin'-nek munkálatait. A felvételeket a hét végéig le szeretnék tudni, hogy augusztusban már teljes egészében a boltok polcain lehessen a korong.

*

Újra barna lett Jade Thirlwall

Június 17-én kapták először lencsevégre a Little Mix dalospacsirtáját, amint hosszú idő és rengeteg élénk szín után ismét eredeti, barna loknikkal látható. Jade haja volt már többek között lila, vörös és legutóbb kék is, de most sem egyszerű barna színben pompázik hajkoronája, hanem annak több árnyalatában, ombre stílusban.

*

Egymást tanítja majd Miley Cyrus és Britney Spears

A 31 éves énekesnő Twitteren üzent a 20 éves egykori Hannah Montanának, hogy imádja új videoklipjét, a We Can't Stop-ot és szeretné ha valamikor megtanítaná őt is twerk-ölni. Miley pedig nem volt rest válaszolni a következő tweettel: „Riszálhatjuk együtt, de cserébe megtanítasz az I'm A Slave 4 U-s táncmozdulatokra. Már vagy 10 éve gyakorlom”

*

Joe Jonasé a legjobb Instagram-profil

A középső Jonas Brothers-tag megnyerte az O Music Awards „Legjobb Instagram-profil” nevezetű díját, amelyről Twitteren számolt be egy kép kíséretében, természetesen az Instagramon: „Azta! Sosem gondoltam volna, hogy valaha is kapok egy ilyet... Épp most nyertem egy díjat az Instagram-profilomért. Köszönöm O Music Awards!”

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek