Starity

Polgárháborús filmet forgat Zach Roerig

2013. június 22. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja szerepet kapott a Field of Lost Shoes című polgárháborús drámában.

hirdetés
Polgárháborús filmet forgat Zach Roerig
Fotó: Justin Stephens/The CW

Hiába szünetel a Vámpírnaplók forgatása, a színészek nem pihennek. Ian Somerhalder Londonban forgatja a The Anomaly című akció-thrillert, Nina Dobrev a Let's Be Cops-on dolgozik Atlantában, Zach Roerig pedig a Field of Lost Shoes című polgárháborús drámában bizonyíthat, melynek forgatási munkálatai már nagyban zajlanak Virginiában.

A The Hollywood Reporter információi szerint a film néhány fiatal kadétról szól, akik a Virginia Military Institute tagjai és akik összefognak annak érdekében, hogy megvédjék iskolájukat és otthonaikat, amíg az uniós hadsereg a Shenandoah völgyet támadják. A főszerepben David Arquette lesz majd látható, aki egy tüzérségi tisztet, Henry DuPont-ot játssza, de feltűnik még Lauren Holly is egy édesanyaként, Mrs. Clinedist-ként, aki végül a sebesült kadétokat fogja ápolni. Arról, hogy Zach kinek a bőrébe fog bújni még nincs semmi hír, de az már biztos, hogy gőzerővel forgat, hiszen jól bizonyítja ezt a Twitterre feltöltött képek hada.

Fotók: Twitter

A rendezői székben Sean McNamara foglal helyet, akinek köszönhető többek között az Életem a szörf, a Sztár születik, a Bratz – Talpra csajok! című filmek, de ő rendezte például a Zeke és Luther, a Sonny, a sztárjelölt, a Jonas, az Indul a risza!, a Jessie és a Harcra fel! című Disney-sorozatok egy-egy epizódját is. A filmben szerepel még a fent felsoroltakon kívül Jason Isaacs, Keith David, Gale Harold, Josh Zuckerman is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek