Starity

Lily Collins érzi a rajongói nyomást

2013. június 23. 18:06   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Collins bevallotta, igenis érzi A végzet ereklyéi rajongóinak való megfelelés nyomását, hiszen feltűnik a könyv filmes adaptációjában.

hirdetés
Lily Collins érzi a rajongói nyomást

A színésznő Jamie Campbell Bower, Lena Headey és Jonathan Rhys Meyers oldalán tűnik majd fel A végzet ereklyéi: Csontváros című akció-kalandfilmben, mely az első könyv feldolgozása Cassandra Clare A végzet ereklyéi sorozatából.

„Már zöld lámpát kaptunk a másodikhoz, ami nagyon izgalmas, úgyhogy épp előkészülünk a folytatásra” – nyilatkozta Lily.

„Hiszek a történetben, a karakteremben, Claryben, szeretem ezt a fantáziavilágot, szeretem eljátszani. És amit a legjobban szeretek ezekben a könyvekben, és amit Harold [Zwart], a rendezőnk tett, az az, hogy valóságossá tette, ami nagyban megalapozza, és nem csak egy fantasyfilmmé teszi.”

„Nagyon-nagyon sok rajongója van, ami áldás, mert beépített közönséged van. Természetesen vannak extra elvárások, de a nap végén annyira támogatóak és pozitívak voltak eddig, úgyhogy nagyon pozitívan gondolok a fogadtatásra. Nagyon büszke vagyok a filmre.”

A 24 éves színésznő jelenleg Love, Rosie című új filmjét forgatja Írországban, Sam Claflin társaságában.

„Éppen Dublinban forgatok Cecelia Ahern Ahol a szivárvány véget ér című könyve alapján. Elvileg romantikus vígjáték, de nem az, van benne romantika, van benne komédia, de mélyen a szívedhez szól, és nagyon-nagyon szórakoztató” – mondta.

„Tíz évet öregedem, angol vagyok, a végén van egy gyerekem. Szöges ellentéte mindennek, amit eddig csináltam. Nagyszerű!”

Lily jelenleg a Stuck In Love című filmben látható Logan Lerman, Greg Kinnear, Jennifer Connelly és Kristen Bell oldalán, melyet az Egyesült Királyságban már bemutattak, júliusban pedig az USA-ban is mozikba kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek