Starity

Rihanna és Cara Delevingne közös luxusnyaralásra készül

2013. június 25. 21:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia Riviéra jobb, ha felkészül, ugyanis Riri és Cara Delevingne hamarosan célpontba veszik.

hirdetés
Rihanna és Cara Delevingne közös luxusnyaralásra készül

A mostanában botrányt botrányra halmozó énekesnő, Rihanna és az újdonsült brit szupermodell, Cara Delevingne között, úgy tűnik, nagyon jó barátság alakult ki. Az énekesnő, úgy hírlik, rendszeresen meglátogatja Delevingne kisasszonyt, amikor a szigetországban tartózkodik. Sőt, a közelmúltban Birminghamben tartott koncertjéről is azért késett, mert hajnali három óráig szórakozott a modell társaságában.

A brit MTV információi szerint most a két barátnő közös vakációra készülődik. Dél-Franciaországban óhajtják kipihenni a fáradalmaikat, a Riviérán, egy luxusjachton. A jacht bérletidíja nem kevesebb, mint 100 millió forintnak megfelelő összegbe kerül a lányoknak két hétre, emellett 70 millió forintnyi „zsebpénzt” szánnak a nyaralás idejére.

A két celebrity valószínűleg nem fogja majd vissza magát, hiszen mindketten hírhedt partiarcok. A nyaralást követően a barátnők Barbadosra utaznak majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek