Starity

Kárpáti Rebeka nem fekszik kés alá

2013. június 30. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka elmesélte, sosem vállalkozna szépészeti beavatkozásra, a versenyen szerzett nyereményét égési sérülteknek ajándékozza.

hirdetés
Kárpáti Rebeka nem fekszik kés alá
Fotó: TV2

Mikor Kárpáti Rebeka június 22-én elnyerte a Miss Universe Hungary címet, nyert vele egy egymillió forintos szépészeti beavatkozásra beváltható ajándékot is. A fiatal szépségkirálynő viszont nem szeretne magán változtatni, ezért égési sérültek részére ajánlotta fel a pénzt – írja a Blikk.

A lány kijelentette, nem akar ilyen fiatalon kés alá feküdni és édesapja sem támogatná ezt. A lány mindig is a természetesség híve volt, úgy gondolja, hogy ha a világversenyen műmellel indulna, az már nem ő lenne, hanem egy teljesen másik lány.

Soha nem jutna eszembe tizennyolc évesen változtatni bármit is a testemen úgy, hogy kés alá fekszem. Becsapnám azokat, akik itthon bizalmat szavaztak nekem azzal, hogy megválasztottak. Igaz, tavaly nyáron elégedetlen voltam az alakommal, fogyókúráztam, azóta leadtam körülbelül öt kilót, s most sokkal jobban érzem magam” – osztotta meg a lappal Rebeka.

De elárulta, azért valamilyen szinten fog változtatni magán a moszkvai döntőre: rendbe teszik a fogsorát, mert a bölcsességfogai tolják előre a többi fogát, ezért lehet, hogy kihúzzák, de ennél nagyobb átalakításra nem számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek