Starity

Justin Bieber a botrányokért él

2013. július 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szülők újra kiakadtak a kanadai énekesre, állításuk szerint egyre rosszabb és rosszabb példát mutat a tiniknek botrányos és hanyag viselkedésével.

hirdetés
Justin Bieber a botrányokért él

A napokban azt nyilatkozta az Us Weeklynek, hogy fiatalon szeretne házasodni és meg szeretné találni az igazi nagy szerelmet, pedig legújabb számának a szövege pont az ellenkezőjét állítja.

A minap jelent meg Justin Bieber, Chris Brown, Asher Roth és Rye Rye közös dala, az Acting Up. Természetesen a mondanivalója megint kiverte a biztosítékot a szülőknél, mint korábbi botrányos dala, a Lolly.

Justin arról rappel, botrányok ide-oda, de most fiatal, és nem akar megváltozni, nem akar leállni ezzel az életstílussal, bár jól tudja, sokat kockáztat a viselkedésével, hiszen rengeteg fiatalabb rajongója elfordult mellőle, de elmondása szerint megéri neki, hogy inkább más lányokkal bulizzon, mintsem volt barátnőjével. Végszóként pedig annyit tett hozzá, hogy ő a világ egyik leggazdagabb tinije és nem érdekli, ki mit gondol róla.

A Belieberek szerint jól teszi, hogy jól érzi magát a bőrében és nem foglalkozik mások véleményével, viszont a szülők szomorúnak gondolják, hogy az egykori aranyos Baby énekesének eszébe sem jut megváltozni, sőt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek