Starity

Botrányt okozott Justin Bieber új dala

2013. február 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Lolly című szerzeménye tegnap jelent meg – először pozitív hatást ért el a Belieberek körében, de miután meghallották a szülők, hogy miről is szól a dal, felháborodtak. És hogy miről szól? Maga az énekes, Justin Bieber péniszéről!

hirdetés
Botrányt okozott Justin Bieber új dala

Még csak most számoltunk be arról, hogy Justin Biebernek megjelent legújabb, Lolly című dala, és eddig pozitív kritikát kapott – legalábbis a Belieberektől. A szülők már más véleménnyel vélekednek róla, hiszen nem másról szól, mint Justin szerszámáról!

A hatalmas botrány először a Twitteren, majd a YouTube-on hatalmasodott el. A rajongók félreérthető és nyomdafestéket nem tűrő üzeneteket küldözgetnek Justinnak: „Ha ilyen nagy a szád, mutass is valamit... egy videó megteszi.” Viszont a szülők már nem nézik ilyen jó szemmel, hiszen az édes Bieber karrierje kezdetén még a szerelemről énekelt, sorait viszont felváltották az alábbiak: „tudom, hogy imádod a nyalókámat / azt mondta, a nyalókám akarja, a csúcsát megcsókolni” A Belieberek szülei pedig – érthetően – teljesen kiakadtak.

Úgy gondolják, Justin rossz példát mutat a fiataloknak, hiszen ebben a dalban már korántsem a szerelemről, az érzésekről énekel, hanem csak a szexről, továbbá lenézi a nőket. Pont azt fejezi ki a legújabb szerzeményében, amit a felháborodott rádiós műsorvezető állított.

Viszont a rajongói még mindig kiállnak kedvencük mellett, és efféle magyarázatokkal védik. „Ha a kis hatéves lányok nem állnak készen arra, hogy ezt hallgassák, akkor ne tegyék. És akkor mi van, ha a dal a szexről szól? Justin 19, és már nem az aranyos Babyvel akar hódítani.”

A szülők egy új trendet szeretnének létrehozni a közösségi oldalakon, miszerint a nőket tisztelni kellene, nem pedig lebecsülni ilyen alpári szöveggel.

Hogy Justin ezek után, hogy fogja magára még mindig azt mondani, hogy ő jófiú – arról fogalmunk sincs, és azt sem tudjuk, mire volt jó a botrányos dalszöveg. Talán Selena Gomezt szeretné ezzel visszahódítani, vagy meg szeretné mutatni, hogy teljesen felnőtt – minden téren?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek