Starity

Íme, a részletek a Kroeger—Lavigne-lagziról

2013. július 02. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint nemrégiben beszámoltunk róla, Avril Lavigne és Chad Kroeger a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent. Cikkünkből kaptok egy kis ízelítőt, hogy hogyan is zajlott a nagy nap.

hirdetés
Íme, a részletek a Kroeger—Lavigne-lagziról

Avril és Chad Dél-Franciaországban, Cannes közelében, a Chateau La Napoule in Mandelieu-ban mindössze ötven vendég jelenlétében kötötte össze életét egy romantikus ceremónia keretein belül a tegnapi nap folyamán. A szertartást követően egy vacsorával egybekötött rövid fogadást tartottak, a násznép pedig egészen hajnali hatig vígadott – tudtuk meg az Us Weekly magazintól.

„Igen, összeházasodtak” – árulta el egy bennfentes, valamint azt is megtudtuk, hogy a lakodalom fergetegesre sikeredett. Fantasztikus italokat szolgáltak fel, gasztronómiai remekeket kóstolhattak a meghívottak, valamint a hajnalig tartó tánc mellett a legtöbb vendéget megindította a pár boldogsága.

A két napon át tartó lakodalom fénypontjára tegnap éjjel fél 12-kor került sor, amikor is egy csodálatos tűzijátéknak lehettek szemtanúi az egybegyűltek. Avril és Chad ezalatt egy-egy pohár pezsgővel koccintott leendő házasságukra és hosszan megcsókolták egymást a násznép legnagyobb örömére.

Azt is sikerült megtudnunk, hogy a lagzi során változatos zenei lista várta az érkezőket, így többek között elhangzott a klasszikusnak számító Sweet Home Alabama, valamint Bruno Mars Marry You című szerzeménye is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek