Starity

Dalpremier: Jay-Z ft. Justin Timberlake - Holy Grail

2013. július 04. 10:10   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak a dal jelent meg ma, hanem a rapper tizenkettedik stúdióalbuma is, amely a legnagyobb titokban készült el és mindenkit meglepetésként ért a híre.

hirdetés
Dalpremier: Jay-Z ft. Justin Timberlake - Holy Grail

Június 16-án került fel egy promóvideó az internetre, ahol Jay-Z bejelentette, hogy július 4-én megjelenik legújabb albuma, Magna Carta Holy Grail címmel. Az albumon Timbaland, Swizz Beatz és Pharrell dolgozott együtt a rapperrel, a közreműködők között pedig Justin Timberlake, Beyoncé, Frank Ocean és Nas is szerepel. Tmbaland az új korongot „a legjobb Jay-Z albumnak” nevezte.

Az első hivatalosan hallható dal az albumról, a Holy Grail címet kapta. Justin Timberlake működik közre a dalban, melyet The-Dream írt, a hangszerelésben pedig Timbaland vette ki a részét, ahogyan a dalok többségében is. Már korábban felröppent a hír, hogy az albumon egy Nirvana-dal feldolgozása lesz hallható, melynek híre igen vegyes fogadtatásban részesült. A hír biztos: a Holy Grail tartalmaz néhány sort az együttes Smells Like Teen Spirit című dalából.

A mai napon az összes Samsung mobiltelefont birtokló ingyen letöltheti az albumot, ugyanis a rapper szoros partneri kapcsolatban áll a céggel. Világszerte a korong július 9-től érhető majd el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek