Starity

Ayumi Hamasaki ismét bepasizott

2013. július 06. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ayumi Hamasaki ismét a fellegek között jár, hiszen táncoslábú barátján máris túl van és egy ismeretlen férfival alkot egy párt.

hirdetés
Ayumi Hamasaki ismét bepasizott

A Seven Women magazin értesülése szerint Ayumi Hamasaki egy nála fiatalabb férfival alkot egy párt. A két fél állítolag Los Angelesben találkozott, ahol a férfi koordinátorként dolgozik. Miután hosszú ideig csak barátság volt köztük, idén tavasszal elkezdtek randizgatni egymással.

Később Ayu és barátja egy romantikus luxusszállodába mentek Balira kikapcsolódni. Az üdülőhely költsége 700 ezer japán yen (~ 7000 amerikai dollár, ami körülbelül 1 millió 600 ezer forintnak felel meg) éjszakánként.

„Hamar kideült, hogy ő egy különleges személy Ayunak. Úgy tűnt, hogy aggódnak a nyilvánoság miatt” – mesélte egy szemtanú, aki ugyanott vakációzott, ahol Ayu és barátja. Az énekesnő közeli barátja szerint pedig tényleg együtt vannak, de Miss Hamasaki eddig nem erősítette meg a híreszteléseket, de nem is cáfolta.

A 34 éves énekesnő szerelmi élete elég viharos volt az elmúlt években. 2011. január elsején összeházasodott az osztrák származású Manuel Schwarzcal, majd egy évre rá futótűzként terjedt a hír, miszerint Ayu beadta a válókeresetet. Még tavaly novemberében maga Ayumi jelentette be, hogy egy párt alkot táncosával, Uchiyama Marokával. A kapcsolatunk rövid életű volt, mert idén januárban szakítottak. Reméljük, hogy az énekesnő végre megtalálta számára a megfelelő személyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek