Starity

Összeveszett Istenes Bence és Csobot Adél

2013. július 06. 19:07   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Faktor harmadik helyezettjénél, Csobot Adélnál kiverte a biztosítékot a Bencéről és Palvin Barbaráról készült közös kép.

hirdetés
Összeveszett Istenes Bence és Csobot Adél

Várható volt Adéltól ez a reakció, hiszen senki sem nézte volna jó szemmel, ha párja ilyet csinál és ezt az internetről kell megtudnia az illetőnek. Bence belátta, hogy a Palvin Barbarával készült puszilkodós kép megosztása is hiba volt és reméli kedvese megbocsájt neki.

„Elismerem, hiba volt azon az estén megosztani a fotót az interneten. Jókedvem volt, nem gondolkodtam és ami láthatóvá vált, érthetően nem esett jól Adélnak. Kaptam tőle utána rendesen. De neki is csak azt tudtam mondani, hogy Barbi és köztem voltaképpen nem történt semmi, mindössze ez az egy fotó készült azon az estén” – osztotta meg Bence a Story-val.

Ebből a nyilatkozatból bizony az jön le, hogy Adél rendesen kiborult a dolog miatt. Nem tudni, hogy végül mi lett a veszekedés vége, de még a szakítás lehetősége is fent állhat, főleg a legutóbbi mellfogdosós kép után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek