Starity

Nigella Lawson válik

2013. július 07. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányos fojtogatási jelenet után a férj, Charles Saatchi úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet.

hirdetés
Nigella Lawson válik

„Sajnálattal jelentem be, hogy Nigella Lawson és én elválunk” – közölte a 70 éves műgyűjtő a The Mail brit újságnak tett nyilatkozatában.

Saatchi azt is elmondta, hogy azért döntött a válás miatt, mert csalódott a feleségében, aki nem védte meg őt a nyilvánosság előtt az elhíresült fojtogatási jelenet után, ami múlt hónapban történt a házaspár kedvenc londoni éttermében, a Scott's-ban. A férfi sérelmezte, hogy Nigella nem mondta el a nyilvánosságnak, hogy [Saatchi] megveti a nőkkel szembeni erőszakot és hogy soha nem emelt kezet a feleségére.

Lawson eddig még nem nyilatkozott.

Saatchit kihallgatták a botrányos eset után, amelynek több szemtanúja is volt, és a férfi még mindig azt állítja, hogy noha az étterembe érkezés előtt veszekedtek egymással, valójában ő nem fojtogatta a feleségét, és a vendégek csak egy „játékos mozdulatot” láttak. Az incidens után Nigella sírva kirohant az étteremből – a férfi nemrég azt állította, hogy később otthon kibékültek. Ez az állítás azonban nehezen hihető, mivel az éttermi jelenet után Nigella szóvivője megerősítette, hogy a nő azonnal kiköltözött a közös házból.

Egy héttel később a házaspár ismét együtt vacsorázott – ezúttal nem került sor botrányos jelenetre. Néhány nappal azután pedig ismét lencsevégre kapták Nigellát, aki már nem viselte a jegygyűrűjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek