Starity

Miley Cyrus bugyiban mászkál Kanadában

2013. július 10. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő meglátogatta szerelmét Kanadában, le is kapták a lesifotósok egy száll pólóban és bugyiban.

hirdetés
Miley Cyrus bugyiban mászkál Kanadában

Állandóan téma Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a bulvárlapoknál, azonban nemrég kiderült, hogy mégis együtt vannak. A pletykák akkor kezdtek terjedni a szakításukról, amikor az énekesnő hol viselte, hol pedig nem az eljegyzési gyűrűt, és már jó ideje nem látták együtt a sztárpárt.

Viszont nemrég újra együtt látták őket, hosszú hónapok után és Cyrus kisasszonyon is rajta volt a gyűrűje. És ha ez nem lenne elég bizonyíték a hitetlenkedőknek, a We Can't Stop énekesnője ismét bebizonyította, hogy Liam és ő együtt vannak. Hiszen Milz meglátogatta szerelmét Kanadában, aki ott forgatja legújabb filmjét. A lesifotósok lencsevégre is kapták, ahogy Miley egy Tupac-ot ábrázoló pólóban és bugyiban túrázgat vőlegényével. Nem ez az első esett, hogy bugyiban jelenik meg a nyilvánosság előtt, hisz legutóbbi klipjében is sokszor van abban, sőt nemrég még Jimmy Kimmelhez is abba ment.

Azonban lehet, hogy együtt van az álompár, még is vihar van a paradicsomban. Miley egyik közeli ismerőse szólta el magát és mint kiderült, nem mindig fogadja Liam a menyasszonya hívásait. „Nagyon nehéz neki. Nagyon kiborítja, amikor nem éri el Liam-et. Kíváncsi, hogy hol van, és kivel van. Ez kínozza őt, hiába mondja az anyja és apja, hogy ne foglalkozzon vele. Billy Ray szíve össze van törve, mert a kislánya sír, és Liam-et vádolja emiatt. Miley még Billy Ray kislánya, és mindig az is marad, és védelmezni fogja. Liam és a drámák már óriás érzelmi hullámvasút neki

Egy szerencsés rajongó még képet is készített velük, amit rögtön fel is töltött Twitter-re. &bdquo Miley Cyrus és Liam Hemsworth abba a szállodába jött be, ahol dolgozok” - csiripelte.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek