Starity

Ashlee Simpson modellként dolgozik

2013. július 13. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő most modellként állt a kamera elé, hogy testvére, Jessica legújabb kollekcióját népszerűsítse.

hirdetés
Ashlee Simpson modellként dolgozik
Fotó: Ellen von Unwerth

Ellen von Unwerth fotós Agoura Hills-en, Kaliforniában készítette el a fotókat Ashlee-ről, miközben Jessica, akinek a 2013-as őszi kollekciójához készül a kampány, is jelent volt a fotózáson és figyelemmel követte az eseményeket.

Jessica nemrég, június 30-án adott életet második gyermekének, Ace Knute Johnsonnak és jelenleg pihenéssel, erőgyűjtéssel tölti az idejét, Ashlee pedig megteszi első lépéseit nővére, lassan egymilliárd dollárt érő divatbirodalmában. Ugyanis a modellszerep mellett ő fogja bemutatni az őszi kampányt július 30-án New Yorkban egy sajtóösszejövetelen – állítja az E! News.

A 28 éves énekesnőt nagyon inspirálta a testvérével való közös munka, annyira, hogy ő maga is belekóstolt ebbe a szakmába: Igen, éppen a saját kollekciómat tervezem. Felnőtt stílus lesz. Teljesen más, mint a Jessicáé – árulta el a Life & Style magazin riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek