Starity

Harry Styles nem kezd önálló karrierbe

2013. július 16. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction-rajongók fellélegezhetnek, ugyanis kedvenc együttesük nem bomlik fel.

hirdetés
Harry Styles nem kezd önálló karrierbe

Nemrégiben röppentek fel a hírek, miszerint Harry Styles önálló karrierbe kezd, ám most a Snow Patrol énekese, Gary Lightbody elárulta az igazságot.

Harry-vel nagyon szórakoztató volt megírni a dalt. Ő egy igazi barát. Még mi sem tudjuk, hogy mennyi közösen írt dalunk jelenik majd meg a fiúk albumán. Ez egy hosszabb folyamat. Viszont nagyon jó más emberekkel dolgozni – főleg, ha közbe erősítünk” – mesélt Gary a The Sunnak.

Reméljük a hangszálaikat fogják erősíteni, s nem valami másra gondolt Lightbody uraság, de az biztos, hogy a One Directon-rajongóknak nem kell megijedniük, hiszen a szólódalok nem jelentik az együttes végét.

A One Direction tagjai mindig egyéni művészekkel dolgoznak együtt, így mindig színvonalas albumot sikerül összehozniuk. A segítséggel időt takarítanak meg, ami most jól jön nekik. Tehát, a banda új albumán dolgozott együtt a két fiú – vagyis nem Harry szólóalbumán – árulta el egy bennfentes.

Szóval a 1D-rajongók fellélegezhetnek, egy jó ideig még együtt marad az együttes, s ha hinni lehet a pletykáknak még 3 évig biztosan a köztudatba maradnak, sőt ez idő alatt még 3 albumot meg is kell jelentetniük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek