Starity

Készül Harry Styles szólóalbuma?

2013. április 02. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction göndör hajú szépfiúja egy stúdióban dolgozik a társai nélkül – ám a szólókarrier híre inkább pletykának tűnik.

hirdetés
Készül Harry Styles szólóalbuma?

A One Direction énekeséről, Harry Stylesról jelenleg azt pletykálják, hogy a készülő szólóalbumára kerülő dalokon dolgozik Ed Sheeran társaságában. A meg nem nevezett források azt állítják, hogy a tinisztár arra használja a fennmaradó szabadidejét, hogy egy hollywoodi stúdióban demóanyagot készítsen a tervezett szólóalbumához – ugyanakkor azt is elárulták, hogy Styles hű marad a One Directionhoz (és a szerződésükhöz).

„Szeret a stúdióban bolondozni azzal a néhány új dallal, amiken éppen dolgozik – közölte egy bennfentes a The Mirror magazin újságírójával. – Egyik barátjával, Ed Sheerannel már több ötletet is felvetettek, és készítettek néhány hanganyagot is. Harrynél még mindig a 1D élvezi az elsőbbséget, de amikor úgy dönt, hogy elérkezett az idő a szólókarrierre, akkor valószínűleg azonnal megvalósítja a merész terveit.”

Styles és a fiúcsapat rajongóinak még legalább három évet kell várniuk az állítólagos zenei anyag megjelenésére, mivel a One Directiont egy ötéves szerződés köti a lemezcégéhez, és 2016-ig együtt kell maradniuk – ha idő előtt feloszlanának, akkor a srácoknak több milliós kártérítést kellene fizetniük.

„Ez egy nagyon okos szerződés, amit a srácok aláírtak – állítja egy másik forrás a The Sun pletykalapban. – Ez azt jelenti, hogy nagyon is nyomós okuk van arra, hogy együtt maradjanak és kitartsanak egymás mellett”

A szerződés szerint a One Directionnek 2016-ig minden évben meg kell jelentetnie egy új albumot – vagyis tizenkét hónapon belül a rajongók újabb 1D-lemeznek örülhetnek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek