Starity

Liz McClarnon: „Nem a házasság a legfontosabb”

2013. július 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az atomcica gyermeket szeretne – de nem fontos számára, hogy előtte megházasodjon. A terveiről egy interjú keretein belül beszélt.

hirdetés
Liz McClarnon: „Nem a házasság a legfontosabb”

Liz McClarnon többször volt már menyasszony: először első barátja, Tommy jegyezte el, akivel az óvodában ismerkedtek meg, és már akkor eldöntötték, hogy összeházasodnak, azonban ez a terv füstbe ment. Később Lee Ryan, a Blue szépfiúja húzott gyűrűt a tehetséges énekesnő ujjára, azonban Liz kidobta Lee-t csapodár viselkedése miatt. Az énekest egy focista váltotta: Lee Trundlee is meggyűrűzte a szőkeséget, azonban vele sem jött össze a várva várt álomesküvő. Jelenlegi barátja, Ryan O’Neill azonban teljesen más.

„Nem tervezek egy hatalmas, hetedhét-országra szóló lagzit, mert nincs szükségem arra, hogy mindenki erre figyeljen!”

Mesélt továbbá arról, hogy nem baj, ha előbb babája születik, és csak később megy férjhez. „Nagyon távol áll tőlem, hogy megházasodjak, mielőtt gyermekem születik. De ez nem mostanában fog megtörténni!”

Liz elmondta, hogy jelenlegi párját, régóta ismeri, és most kicsit furcsa is számára, hogy jelenleg egy párt alkotnak. Egyébként sem nagyon lenne ideje az esküvő szervezésére, hiszen jelenleg is az Atomic Kittennel turnézik, készítik új albumukat, és tervei közt szerepel egy étterem megnyitása is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek