Starity

Liz McClarnon hamarosan megnyitja éttermét

2013. június 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Atomic Kitten énekesnője 2008-ban megnyert egy főzőműsort, és elhatározta, ideje megnyitni első éttermét.

hirdetés
Liz McClarnon hamarosan megnyitja éttermét
Fotó: Dave Thompson/PA Wire

Liz McClarnon nagyon szeret és úgy tűnik, tud is főzni, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 2008-ban megnyerte a Celebrity Masterchef nevű főzőműsort és már régóta vágyik arra, hogy megnyissa saját éttermét, aminek úgy érzi, eljött az ideje.

A létra első fokánál vagyunk. Tudjuk, mennyit szeretnénk költeni és mit szeretnénk csinálni. Nagyon izgatott vagyok!- nyilatkozta a Guilty Pleasurenek

Az énekesnő arról is beszélt, hogy már rengeteget tud az ételekről, és a borokról is, étterme pedig elég különleges lesz, mert tele lesz az étlap mindenféle, nem mindennapi ételekkel.

A kisbabára vágyó sztár nagyon bízik benne, hogy a projektje sikerrel fog járni, hiszen szívét-lelkét beleadja a munkába. Azonban az étterem mellett más is foglalkoztatja: nemrég a London Pride 2013 rendezvényen lépett fel a másik két atomcicával, Natasha Hamiltonnal és Kerry Katonával, valamint a lányok visszatérő albumukon is dolgoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek