Starity

Elhamvasztották Cory Monteith-t

2013. július 18. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész tragikus halála után a közeli családtagok úgy döntöttek, hogy elhamvasztják a holttestet.

hirdetés
Elhamvasztották Cory Monteith-t

Cory Monteith tragikus halála nemrég megrendítette csaknem az egész világot. A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy túladagolásban halt meg Cory, amit már sejteni lehetett, hisz köztudott volt, hogy drogproblémákkal küzdött.

A média nyilvánosságra hozta, hogy a színész holttestét Vancouverben kedden elhamvasztották, a privát megtekintés után – a családja és Lea Michele elbúcsúztak tőle. Az apját nem hívták meg, aki össze van törve.

Cory apja, Joe Monteith hozzátette, hogy nagyon szomorú, hogy nem láthatta utoljára a fia testét. Állítólag a néhai színész anyja megjelent a kórházban a fiáért, és úgy döntöttek Leával és Cory testvérével, Shaunnal, hogy megnézik utoljára szerettüket. Ezután döntött úgy Ann, hogy elhamvasztják a testet.

„Mindig is nagyon szerettem a fiamat, és nagyon nagyon fog hiányozni. Szomorú vagyok, hogy nem láthattam utoljára, mielőtt elhamvasztották” – mondta az apja, akit sokkolt a fia állítólagos heroinhasználata.

Mint kiderült, Lea a férfi családjával gyászol ebben a nehéz időszakban – erről egy nyilatkozatban értesítették a sajtót. „Lea nagyon hálás a szeretetért, a támogatásért, amit kap a családjától, barátaitól és rajongóitól. Cory családjával gyászol. Ttámogatják egymást, és próbálják átvészelni ezt a mély veszteséget. Továbbra is kéri a médiát, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét és Cory családjáét is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek