Starity

Túladagolásban halt meg Cory Monteith

2013. július 17. 09:09   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült a népszerű Glee sztár, Cory Monteith halálának oka: heroin és alkohol túltulajdonlásban halt meg a halottkém megállapítása szerint.

hirdetés
Túladagolásban halt meg Cory Monteith

Amerikai idő szerint szombat hajnalban holtan találtak rá a közkedvelt színészre vancouveri hotelszobájában. A hír a sztárvilágot is megrendítette, rengetegen nyilvánították részvétüket a családnak, a barátoknak és menyasszonyának, Lea Michele-nek, aki médiatilalmat kért az elkövetkezendő időszakra.

Kedden hozták nyilvánosságra a tragikusan elhunyt Cory Monteith halálának okát, ami az előzetes hírekkel megegyezik, mivel a Biritsh Columbia halottkéme állítása szerint heroin túladagolás és túlzott alkoholfogyasztás miatt vesztette életét. „Nincs semmi más bizonyíték arra, hogy nem egy tragikus haláleset történtnyilatkozta a halottkém.

Meggyőződésünk, hogy amikor a heroint magához vette, egyedül volt. Bizonyítékot találtunk a szobájában, ami alátámasztja a kábítószer túladagolást. De még nem adjuk hírül pontosan mit is találtunk a helyszínen” – mondta a Vancouver-i rendőrség szóvivője.

A 31 évesen elhunyt sztárra a hotel személyzete talált rá, amikor is nem jelentkezett ki időben a szobájából. Hasonló eset volt Heath Ledger halála is, mivel senki sem gondolta, hogy baj lehet, mindenki energikusnak, izgatottnak, vidámnak találta Cory-t a halála előtti napokban. Semmi jelét nem adta, hogy bármilyen problémai is lettek volna. Igaz a múltban elvonón is volt, mivel az alkohollal és a drogokkal is meggyűlt a baja. Legutoljára áprilisban vonult be egy rehabilitációs intézetbe, hogy kezelje ezeket a káros szenvedélyeit, családja és barátnője, Lea százszázalékoson támogatták, ám kevesebb, mint egy hónap után már az intézet falain kívül volt látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek