Starity

Nigella Lawson válik és perel

2013. július 28. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nigella Lawson perrel fenyegeti azt a PR-gurut, Richard Hillgrove-t, aki feltöltötte az internetes blogjára azokat a fotókat, amelyeken Charles Saatchi (Lawson jövendőbeli exférje) egy étteremben fojtogatta őt, és a képeket úgy kommentálta, mint olcsó reklámfogás.

hirdetés
Nigella Lawson válik és perel

A kétgyermekes, ötvenhárom éves Lawson éppen most válik műgyűjtő férjétől, a hetvenéves Saatchitól – köszönhetően a botrányos esetnek, amikor a férfi mindenki szeme láttára fojtogatni kezdte őt vacsora közben a kedvenc éttermében, a londoni Mayfair negyedben.

Lawson a Schillings nevű jogi cég segítségét kérte, hogy elérje: Hillgrove nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot, valamint perrel fenyegette meg arra az esetre, ha a férfi erre nem hajlandó.

Hillgrove-ot azonban nem sikerült megijesztenie. A férfi így nyilatkozott: „Egyértelműen érzékeny pontján találtam el [Lawsont]. De az nem bűntény, ha más véleményen vagyok, mint ő.” Emellett azt is megtagadta, hogy eltávolítsa a blogját.

Lawson szóvivője megtagadta, hogy kommentálja a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek