Starity

Millie Mackintosh a Fabulous címlapjára került

2013. július 28. 14:02   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Millie Mackintosh végre elérhette a célját, amire modellkarrierje kezdete óta vágyott: a Fabulous magazin címlapjára került.

hirdetés
Millie Mackintosh a Fabulous címlapjára került

Az egyre nagyobb rajongótábornak örvendező Millie Mackintosh élete fenekestül felfordult, mióta otthagyta a Made In Chelsea stábját. Bár több szabadideje lett, így leendő férjével és az esküvővel tud foglalkozni, de bevallása szerint ő örült annak is, amikor sok dolgot kellett intéznie.

A múlt héten teljesült az álma: a Fabulous magazin címlapjára került, és pár oldalas interjút is készítettek vele, ahol közelgő esküvőjéről és a sorozatról kérdezték őt.

„Soha nem akartam a hírnevet és azt sem, hogy híres legyek. Titokban kiskoromban híres akartam lenni, de amikor bele csöppentem, rájöttem, hogy nem jó dolog. Rossz, hogy az utcán a paparazzók követnek és semmilyen magánéletem nem lehet. Nem szeretem látni azt, hogy az interneten vannak a képeim.”

Sokak szerint mondatai ellene szólnak, mivel nevét adta egy valóságshow-nak ahol a személyes életét is bemutatták, de, mint kiderült, Millie ezt az egészet már rég megbánta. „Zavart, hogy a sorozatba is be kellett tenni az akkori barátomat, Hugót, és nyilvánosan kellett a kapcsolatunkat mutogatni.”

Az ex-valóságshow-sztár 2011 decemberében jött össze a brit rapper Professor Greennel, aki idén márciusban el is jegyezte őt.

„Ha valaki igazán boldog, akkor azt lehet látni az arcán. De amikor szerelmes vagy, akkor csak úgy ragyogsz. És én úgy érzem, hogy most ragyogok, mert végre megtaláltam azt az embert, akivel le akarom élni az életemet, akit öreg korában is látni szeretnék” – mondta nagy mosollyal az arcán.

Továbbá arról is kérdezték Millie-t, hogy mennyire befolyásolta őt, hogy gazdag családból származik és egyszer sem kellett nélkülözniük.

„Igen, a dédapámé volt a Quality Street, de ez semmit nem jelent. Az örökségemhez eddig még egyszer sem nyúltam hozzá, mert én azt egy vésztartaléknak gondolom. Jelenleg meg tudom magamnak engedni azt, hogy a megkeresett pénzemből éljek és ne kelljen úgy spórolnom, de ha rosszabb idők jönnének, akkor használnám csak fel. Soha nem kértem még kölcsön a szüleimtől, mert arra tanítottak, hogy keressem meg magamnak a betevőt és én ezt most is így gondolom”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek