Starity

Hivatalos: Millie Mackintosh végleg kiszáll

2013. május 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár eddig csak pletykának tűnt a kijelentés, de a minap bebizonyosodott, hogy Millie végleg kiszáll a Made in Chelsea-ből.

hirdetés
Hivatalos: Millie Mackintosh végleg kiszáll

Egy hónapja cikkeztünk arról, miszerint a realityszereplő Millie Mackintosh elhagyja a Made In Chelsea stábját, viszont akkor a hír csak kacsának tűnt. De tegnap már a brit magazinok arról írtak, hogy a színésznő hivatalosan is kiszáll.

Sokak szerint jó döntést hozott, viszont rajongói azon csüggedtek, hogy majd nem láthatják viszont kedvencüket, aki már az első résztől kezdve a sorozatban szerepelt – de a menyasszony megnyugtatta őket: az ötödik évadban még végig jelen lesz.

„Millie csatlakozni akar majd Stephenhez a 2014-es turnéján, ami érthető. Természetesen idén is minden rendezvényre követni fogja őt, de úgy van vele, hogy ha most nem tart leendő férjével, akkor meg azt fogják hinni az emberek, hogy ez is csak egy sima érdekkapcsolat, pedig ami köztük van, az igazi!”nyilatkozta egy bennfentes a Daily Mirrornak .

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek