Starity

A legsikeresebb videoklipek: Atomic Kitten

2013. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében az egyik legsikeresebb brit lánybanda, az Atomic Kitten legsikeresebb klipjeit mutatjuk be!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Atomic Kitten

Az Atomic Kitten 1999-ben robbant be a köztudatba, és sokáig uralták a slágerlisták legelőkelőbb helyeit, majd 2004-ben úgy döntöttek, visszavonulnak. 2001-ben történt egy tagcsere, amikor Kerry Katona terhessége miatt kiszállt az együttesből, és helyét Jenny Frost váltotta fel. 2008-ban az együttes visszatért egy kis időre, valamint a 2004-es feloszlást követően is adtak ki dalokat és albumot is.

Jelenleg az eredeti felállás turnézik, azaz Liz, Natasha és Kerry. Sok vita volt arról, hogy miért nem Jenny tér vissza, és felröppentek olyan pletykák, miszerint Jenny azt nyilatkozta, hogyha Kerry visszatér, rá ne számítsanak, azonban kiderült, hogy mindez kacsa volt, hiszen Jenny valójában ikergyermekei születése miatt nem szeretett volna ismét rivaldafénybe kerülni.

Whole Again

Rendkívül olcsó videoklip, összesen három változat készült belőle: az első Kerryvel, a második Jennyvel, a harmadikban pedig a lányok New Yorkban sétálgatnak, ahol egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Az első videó 2000-ben, a másik kettő pedig 2001-ben készült el.

Az első két változatban a lányok egy fehér háttér előtt énekelnek, miközben a „másolataik” is láthatóak körülöttük. A két olcsóbb változatban csupán annyi a különbség, hogy Kerry helyett Jenny énekel, illetve a refrén részeit Jennyvel is felvették. Az egyszerűbb változatot mindössze pár százezren látták, azonban az US verzió rekordot döntött: több, mint négymillió néző volt kíváncsi rá!

Eternal Flame

Ez volt az a videó, amivel a lányok egész Európában híresek lettek, és az első dal, amiből nem készült olyan verzió, amiben Kerry énekel. A Whole Againhez hasonlóan ez is olcsó videó volt, a lányok ülnek és táncolnak.

Jenny egy interjúban elmondta, hogy azért feküdt a földön sokat, mert a forgatás alatt beteg volt. Majdnem két és félmillió ember volt eddig kíváncsi a videóra, ami a lányok egyik legnagyobb sikerének számít!

The Tide Is High

Ez a dal eredetileg Blondie slágere volt, de a lányok is nagyon szeretik, így feldolgozták; a 2002-ben megjelent Feels So Good albumon kapott helyet.

A videó forgatása két nap és két éjszaka tartott, de mindenki elégedettek volt az eredménnyel. A lányok egy színes stúdióban táncolnak és énekelnek. Eddig 1.381.282 ember látta a videoklipet a Youtube-on, 4700 lájkot kapott, és több százezren töltötték le.

It’s Ok!

A videó a 2002-ben megjelent Feel So Good album beharangozó dala volt, és 2002 tavaszán láthattuk először a zenei csatornákon. A videóban a lányok egy tengerparton buliznak és flörtölnek. Itt már lehetett látni, hogy Natasha kisbabát vár.

Eddig több mint egymillió ember látta, 2500-nak tetszett, és csupán 70-en kattintottak a nem tetszik gombra.

If You Come To Me

A dal a Ladies Night albumra került, a videoklip elég sejtelmes, a lányok több jelenetben nem viselnek ruhát, csupán egy felhős-pillangós animáció világítja meg őket, különböző színekben, vagy pedig egy viszonylag egyszerű, buborékos háttér előtt, valamint egy fehér háttér előtt táncolnak.

A videót 719.997 ezer ember látta, 2500 lájkot kapott, mindössze 44 embernek nem tetszett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek