Starity

Hayley Williams meglepte egyik rajongóját

2013. július 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rockbanda február óta turnén van, alig van szabadidejük, mikor viszont kikapcsolódhatnának, azon vannak, hogy rajongóiknak válaszolgassanak a közösségi portálokon.

hirdetés
Hayley Williams meglepte egyik rajongóját

A Paramore a legsegítőkészebb előadók közé tartozik, évek óta támogatják a nehéz sorsú anyákat, a szexuális bántalmazást szenvedett gyermekeket és az emberkereskedelem áldozatait. A banda énekesnője, Hayley Williams most a Twitteren lepte meg egyik rajongóját, aki viccből megkérdezte, hogy nem szeretne-e ingyenjegyeket küldeni neki a Madison Square Gardenben lévő show-ra.

A fanatikus nem számított rá, hogy az énekesnő válaszol tweetjére, de meglepetésére nemcsak visszajelzés érkezett, hanem álma is valóra vált, hiszen Hball boldog karácsonyt kívánva közölte vele, hogy hamarosan megkapja a jegyeket, mellyel elmehet a New York-i koncertre, és egy barátját is magával viheti.

Az amerikai rockegyüttes egyébként szoros kapcsolatot ápol rajongóival, hiszen minden egyes koncert alkalmával több fanatikust is színpadra hívnak, valamint a legújabb album megjelenése előtt több lemezhallgató-partit is rendeztek, ahol számos rajongó találkozhatott a bandatagokkal, és együtt meghallgathattak pár dalt még a korong piacra dobása előtt.

Az énekesnő, aki nemrég fejtette ki véleményét a mai generációról, meglepte Ed Sheerant is pár bakelitlemezzel, miután az ifjú tehetség a Twitteren áradozott a Paramore-ról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek